Mobil pedagogik- nya Àventyr varje dag

Hur kommer framtidens förskola att se ut?

Boken beskriver ett exempel pÄ förÀndring och visar hur förskolans uppdrag kan genomföras pÄ ett nytt sÀtt. Mobil pedagogik innebÀr att förskolan flyttar in pÄ en buss, personal och barn möts i nya miljöer och sammanhang som skapar entusiasm och glÀdje inför förskolans uppdrag och arbete.

” Den hĂ€r boken redogör pĂ„ ett entusiastiskt och engagera sĂ€tt för en ny modell. PĂ„ ett strukturerat sĂ€tt fĂ„r vi ta del av visionen och uppdraget.‹Vi fĂ„r en god inblick i den pedagogiska idĂ©n, kopplingen till lĂ€roplanen och det faktiska innehĂ„llet i verksamheten, vilket ger en bra och tĂ€ckande bild av denna typ av förskoleverksamhet.”

BibliotekstjÀnst

Pris 187 kronor inkl. moms bestÀlles via wwww.adlibris.com eller www.bokus.com