Det demokratiska ledarskapet

”Samspel, delaktighet och förtroende. Tron pĂ„ allas lika vĂ€rde.”‹ SjĂ€lvklara begrepp i en demokrati, men sĂ„ svĂ„ra att leva upp till i praktiken.‹SĂ„ lĂ€tt det Ă€r att avfĂ€rda nĂ„gon, sĂ„ enkelt att bara sjĂ€lv bestĂ€mma, sĂ„ svĂ„rt att verkligen lyssna.‹
Till syvende och sist handlar det om vem man sjĂ€lv Ă€r och hur man hanterar‹sitt eget liv och mötet med mĂ€nniskor.

“Jag har lĂ€st boken noggrant och tycker den Ă€r mycket bra skriven. Praktiska exempel som gör att man kĂ€nner igen sig i vardagens bekymmer och enkla tips pĂ„ hur man kan lösa dem. Jag har verkligen behövt den under den senaste mĂ„naden, jag har lĂ€st nĂ„gra sidor varje kvĂ€ll och dragit ut pĂ„ den.”

Mats Kjellsson, chef för digitala medier pĂ„ Allehanda i Örnsköldsvik.

För pris och bestÀllning kontakta lotta@hellmanmedia.com